Analysis

  ©2004 - 2023 SC WICCA THEODORES COMPANIE DE CONSULTANTA SRL | Powered By STAR SOFT design

Medicina naturala si complementara

Carneliana face parte din familia calcedoniei si este un simbol al puterii si frumusetii pe planeta noastra. Nu este o sursa energetica puternica si nu proiecteaza si emana Lumina, ci reflecta profunzimile cromatice ale propriei lumi fizice. Deoarece ajuta la pamântarea energiilor si manifestarea în plan fizic, este utila pentru persoanele distrate, confuze, cu deficit de atentie. Este utilizata adesea pentru amulete si talismane, energia sa fiind folosita pentru protectie.
Aventurina verde este folosita în terapie pentru alinarea inimii, echilibru si neutralizarea unor emotii. Vibratiile sale pot folosi în orice problema, dizolva gânduri si sentimente nesanatoase, poate fi purtata în perioadele stresante pentru a ajuta respectiva persoana sa-si pastreze echilibrul, este practic un „panaceu universal”.
Ochiul de tigru poseda doua energii, rezultate din combinarea fundalului maro închis (cea mai profunda energie a Pamântului) cu ornamentul de culoare aurie, corespunzatoare celei de-a saptea chakre. Galbenul simbolizeaza puterea personala, abilitatea de a aduce Cerul pe Pamânt si integritatea. De asemenea, este foarte folositoare pentru persoanele care au o vointa slaba.
Ochiul de soim este în legatura cu chakra bazala, ajutând persoana sa aiba o perspectiva adecvata asupra viitorului sau asupra situatiei prezente. Deoarece reprezinta ochiul unui soim, aceasta piatra simbolizeaza abilitatea de a putea privi de sus Pamântul si toate întâmplarile fizice. Are capacitatea de a întari mintea umana, de a ajuta persoana sa aiba perspective mult mai largi.
Opalul are capacitatea de a intensifica orice stare emotionala predominanta daca persoana este suparata (sporeste fortele negative ale energiei rosii), iar în cazul unei persoane depresive, îi va adânci acesteia respectivul sentiment. În general, opalele nu se folosesc în cristaloterapie decât daca exista scopul de intensificare a starii emotionale a persoanei respective. În cazul în care ne controlam si ne stabilizam corpul emotional, Opalul reflecta lumina iubirii din inima.
Agata albastra lucreaza cel mai bine pe cea de-a cincea chakra si ajuta exprimarea verbala. Prin culoarea sa albastra, aceasta Agata emana pace si poate fi plasata pe orice parte a corpului unde se doreste un efect de calmare si energizare fina. Permite accesul persoanei la propriile gânduri si sentimente si aducerea lor în viata.
Heliotropa combina verdele închis al pamântului cu rosul închis al sângelui, fiind un foarte puternic purificator al corpului fizic. Este foarte utila în afectiunile ficatului, rinichilor si splinei, în zonele congestionate sau cu circulatia îngreunata, în cancere sau afectiuni ale maduvei osoase. Este un adjuvant si în atingerea starilor superioare de constiinta, mai ales în conlucrarea cu centrul inimii.

Inapoi


MINERALE