Analysis

  ©2004 - 2023 SC WICCA THEODORES COMPANIE DE CONSULTANTA SRL | Powered By STAR SOFT design

Medicina naturala si complementara

Între elementele zodiacale de bază şi sănătate există
următoarea corespondenţă:

  •     Bolile elementului foc sunt datorate lipsei acestuia de deschidere a spiritului, lipsa dragostei, a dăruirii şi a căldurii. Există, astfel, o corespondenţă cu inima, psihicul, inflamaţiile şi febra. Când indivizii care aparţin acestui element îşi epuizează energia de bază, se pot reîncărca în funcţie de elementul Soarelui natal, respectiv cu ajutorul soarelui, căldurii şi mişcării (sport).


  •     Cei care aparţin elementului aer au o sensibilitate a sistemului nervos, a sistemului respirator şi a rinichilor, această sensibilitate datorându-se problemelor relaţionale şi comunicării deficitare. Se pot reîncărca prin respirarea aerului pur, mai ales de la munte sau mare.


  •     Semnele de apă au probleme la nivelul sistemului limfatic, sistemului circulator şi organelor genitale. Se reîncarcă prin practicarea înotului, talasoterapie sau chiar prin duşuri.


  •     Bolile semnelor se pământ se datorează lipsei simţului organizării,  refuzului acestora de a evolua sau de a pune idei în practică, dintr-o lipsă a voinţei, disciplinei şi responsabilităţii. Se reîncarcă făcând grădinărit, prin contactul cu natura sau mergând cu picioarele goale pe pământ.

ASTROLOGIE MEDICALĂ